Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازقم، عباس خرمی رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم گفت: به منظور افزایش سهم تولید و صادرات محصولات کشاورزی و به استناد قوانین این بخش، سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی، دستور العمل اجرایی به‌کارگیری مسئولان فنی تولید در واحدی کشاورزی را تدوین و ابلاغ نموده و در صدر برنامه‌های حال حاضر سازمان قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خرمی افزود: بر اساس این دستورالعمل واحد‌های تولیدی کشاورزی موظفند برای اخذ یا تمدید پروانه بهره برداری واحد نسبت به استخدام کارشناس کشاورزی دارای پروانه مسئول فنی اقدام نمایند.

او ادامه داد: با اجرای این دستورالعمل ضمن تجهیز تولید کنندگان حوزه کشاورزی به دانش روز از ظرفیت علمی فارغ‌التحصیلان رشته‌های کشاورزی نیز به خوبی استفاده خواهد شد.

رییس سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی قم تاکید کرد: رسالت سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی، مهندسی سازی فرآیند تولید محصولات کشاورزی و در حقیقت حلقه اتصال فارغ‌التحصیلان و کارشناسان با کشاورزان و تولیدکنندگان است که دراین ارتباط دوسویه علاوه برافزایش بهره‌وری محصولات کشاورزی و تأمین امنیت غذایی کشور، موضوع اشتغال برای فارغ‌التحصیلان رشته‌های مرتبط با کشاورزی است نیز مرتفع می‌شود.

خرمی گفت: اجرای این طرح همچنین علاوه بر اشتغالزایی، افزایش راندمان و کاهش هزینه‌های تولید، موجب تامین سلامت غذایی نیز خواهد شد و شرایط توسعه پایدار کشاورزی و حفاظت از منابع طبیعی و محیط زیست را بهتر فراهم خواهد کرد.

رییس نظام مهندسی کشاورزی قم تاکید کرد: شرط لازم برای تحقق مطلوب جهش تولید در بخش کشاورزی، فاصله‌گیری از روش‌های سنتی و رسیدن به خودکفایی برای حفظ امنیت غذایی به ویژه خودکفایی در تولید محصولات استراتژیک است که این مهم با بهره‌گیری از دانش مسئولان فنی و شیوه‌های علمی روز، عملیاتی می‌شود.

نزدیک به ۱۴ هزار تن در بخش کشاورزی قم فعالیت می‌کنند که در این میان بیش از یک هزار تن خانم هستند.

بیشتر بهره‌برداران بخش کشاورزی قم را روستاییان تشکیل می‌دهند به‌نحوی‌که کشاورزی به‌تن‌هایی ۴۵ درصد اشتغال روستائیان در بخش‌های مختلف استان را به خود اختصاص داده است.

میزان متوسط تولید بخش کشاورزی استان قم در سال برابر ۸۰۵ هزار تن در زمینهٔ محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلات است.

انتهای پیام/ح

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کشاورزی اشتغال زایی سازمان نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی بخش کشاورزی کشاورزی قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۹۱۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت

صادرات انواع محصولات کشاورزی تا پایان سال گذشته از ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت.

به گزارش ایسنا، حامد نجفی علمدارلو - قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی گفت: همزمان با مدیریت مصرف و کاهش واردات، برنامه‌ریزی صورت گرفته منجر به بهبود تجاری این بخش به میزان بیش از ۲ میلیارد دلار شده است.

وی افزود: براساس آمار گمرک، صادرات محصولات کشاورزی در سال گذشته ۶.۲ میلیارد دلار بوده که نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار افزایش را نشان می‌دهد.

نجفی گفت: همچنین میزان واردات در بخش کشاورزی در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱، یک میلیارد دلار کاهش و در مجموع تراز تجاری ۲ میلیارد دلار بهبود یافته است.

وی با بیان اینکه کارشناسی‌های انجام شده نشان می‌دهد مراقبت از شرایط فوق و تداوم آن نیازمند افزایش تولید است، گفت: تامین مالی، ریالی، ارزی و به‌هنگام زنجیره تامین محصولات کشاورزی، راهکار اساسی رشد تولید است.

قائم‌مقام معاون برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی تصریح کرد: ارزش افزوده بخش کشاورزی با صادرات آن رابطه دوطرفه دارد و تجارب موفق نشان داده است، اختصاص ارز به نهاده‌های تولیدی بخش کشاورزی، اگر به لحاظ زمانی در اولویت تامین و تخصیص قرار گیرد، منجر به کاهش واردات محصول نهایی و افزایش صادرات می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • مسئولان هم محصولات ملی و داخلی خریداری و مصرف کنند
  • کشت قراردادی مهم‌ترین ابزار برای اجرای الگوی کشت
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود