Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره بهداشت امداد و درمان نیروی زمینی ارتش از ارائه خدمات درمانی به بیش از 4 هزار نفر در بیمارستان سیار ارتش در مجموعه خانه مهندس قم خبر داد.

به گزارش خبرگزاری فارس از قم به نقل از روابط عمومی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم، امیر سرتیپ دوم پزشک بهزاد موذنی در بازدید اعضای هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم از بیمارستان سیار شهید هجرتی که در سالن ورزشی شهید حاج قاسم سلیمانی مجموعه فرهنگی ورزشی خانه مهندس برپا شده اظهار کرد: از همان روزهای ابتدایی ورود کرونا، به درخواست استانداری قم برای استقرار بیمارستان سیار، اقدامات لازم صورت گرفت و شبانه برای بازدید از مجموعه خانه مهندس جهت برپایی بیمارستان سیار به قم آمدیم که با همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم در مدت یک روز این بیمارستان سیار برای ارائه خدمات درمانی به مردم منطقه پردیسان آماده سازی و تجهیز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: در آن زمان فشارهای روحی و روانی بر روی مردم قم بسیار زیاد و ظرفیت بیمارستان‌های قم نیز تکمیل شده بود و از طرفی برپایی بیمارستانی به نام کرونا موجب نگرانی برخی ها شده بود، اما با وجود این مسائل  برخی از جوانان قمی و همچنین طلاب پردیسان همان روزهای اول شروع به کار بیمارستان، برای همکاری با ارتش اعلام آمادگی کردند و با شاخه های گل به استقبال کادر درمانی آمدند.

رئیس اداره بهداشت امداد و درمان نیروی زمینی ارتش جمهوری اسلامی ایران ، با بیان اینکه به طور متوسط روزانه بیش از ۱۰۰ بیمار در طی این مدت به بیمارستان سیار ارتش در پریسان مراجعه کردند افزود : در مجموع تاکنون بیش از ۴ هزار بیمار به بیمارستان سیار شهید هجرتی پردیسان‌قم مراجعه کردند.

 وی افزود: این لطف خداوند است که به ما توفیق خدمت رسانی داده و همه افرادی که این مکان  را آماده سازی و در اختیار مجموعه ارتش برای ارائه خدمات درمانی کردند نزد خداوند ماجور هستند.

مهندس امین مقومی رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان در این بازدید که به مناسبت روز ارتش جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت در سخنانی  با تبریک روز ارتش اظهار کرد: در طی این مدت توفیق شد تا در کنار ارتش فداکار، در ارائه خدمت به مردم سهمی داشته باشیم و روز ارتش بهانه ای شد تا با حضور هیات مدیره سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم  از خدمات کادر درمانی بیمارستان سیار شهید هجرتی تقدیر کنیم.

وی ابراز کرد: علاوه بر همکاری سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم با در اختیار قرار دادن مجموعه فرهنگی ورزشی خانه مهندس برای استقرار بیمارستان سیار ارتش ، در ایام نیمه شعبان نیز ۵۰۰ بسته حمایتی برای نیازمندان استان تهیه و در بین آنان توزیع شد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم افزود: تعدادی از مهندسان رشته های مختلف عضو سازمان نیز به عنوان نیروهای فنی و پشتیبان بیمارستانها به صورت داوطلبانه مشغول به ارائه خدمات هستند.

انتهای پیام/78027

منبع: فارس

کلیدواژه: بیمارستان قم ارتش خدمات درمانی سازمان نظام مهندسی ساختمان استان قم بیمارستان سیار ارتش ارائه خدمات درمانی خانه مهندس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۶۴۵۴۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی

حمزه شکیب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تعرفه حق‌الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی کشور، گفت: تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی از سال‌های اخیر تا هم‌اکنون هرساله با چالش همراه بوده که این موانع برخی از تبعات اجتماعی را در پی داشته است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در ادامه تاکید کرد: البته در نظام فنی و اجرایی در خصوص نظام تعرفه چالشی وجود ندارد و مشکلی وجود ندارد و هرساله روال قانونی خود را طی می‌کند؛ البته قانون تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی از ۱۸ سال گذشته تاکنون تغییر نکرده که درخواست اصلاح و بازنگری این قوانین را به مراجع مربوطه ارجاع دادیم.

وی ادامه داد: موضوع دیگری که اجرای این روند را با چالش مواجه کرده عدم تطبیق فرمول محاسبه نرخ ساخت با نرخ حق‌الزحمه مهندسان است؛ زیرا حق الزحمه‌های مهندسان بر اساس هزینه ساخت محاسبه می‌شود که این نوع فرمول محاسبه هیچ تشابهی با هزینه ساخت واقعی مسکن ندارد و از دو سال گذشته (۱۴۰۱) درخواست به‌روزرسانی هزینه ساخت را پیشنهاد دادیم.

شکیب با اشاره به اینکه جلسات وزارت راه و شهرسازی برای رفع چالش‌های تعرفه حق‌الزحمه مهندسان بی‌نتیجه ماند، افزود: به وزارت راه و شهرسازی کشور برای رفع چالش‌های تکراری تعیین تعرفه برگزاری جلساتی را پیشنهاد دادیم که یک شورای تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان شکل گیرد؛ این جلسات در تیرماه سال گذشته (۱۴۰۱) برگزاری شد اما به دلیل عدم تشکیل جلسات در خود وزارت راه و شهرسازی، خروجی مطلوبی در پی نداشت، بنابراین این چالش‌ها بدون حل همچنان باقی است.

وزیر راه و شهرسازی پادرمیانی کند!

این مسؤول بیان اینکه تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نباید به دو عنوان ملی ساختمان وابسته باشد، تصریح کرد: قطعاً نباید از دو عنوان مقررات ملی ساختمان برای تعیین حق‌الزحمه مهندسان استفاده کرد؛ برای حل این مشکل انتظار می‌رود وزیر راه و شهرسازی شخصاً برای رفع این چالش‌ها پا در میانی کند و مسؤولیت اعلام میزان افزایش تعرفه‌ها را برعهده بگیرد؛ البته در این زمینه نیز درخواست داده شده و در حال بررسی است.

وی میزان افزایش نرخ حق‌الزحمه مهندسان (۱۴۰۳) را نامعلوم اعلام کرد و افزود: تا بدین لحظه نرخ مشخصی در این زمینه مشخص نشده اما انتظار می‌رود میزان تعرفه حق‌الزحمه مهندسان به اندازه افزایش ۴۰ درصدی سازمان نظام پزشکی یا برابر با افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران باشد، البته ناگفته نماند اگر بر مبنای تعرفه ساخت مسکن باشد قاعدتاً باید افزایش ۱۰۰ درصدی شامل حال مهندسان شود.

شکیب درباره زمان ابلاغ میزان افزایش تعرفه حق‌الزحمه مهندسان، گفت: طبق قوانین باید تا آخر اسفندماه سال گذشته (۱۴۰۲) اعلام می‌شد اما به دلیل تأخیر نهایتاً تا یک‌شنبه (۹ اردیبهشت) حق‌الزحمه مهندسان ابلاغ خواهد شد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در خصوص اینکه بعضاً زمان طولانی شدن فرآیند صدور پروانه ساختمان را به سازمان نظام ربط می‌دهند، خاطرنشان کرد: فرآیند صدور پروانه ساختمانی دارای چند بخش مجزا است، یک بخش آن طراحی است؛ پس‌از اتمام طرح نقشه، در سازمان نظام مهندسی استان بارگذاری می‌شود؛ سپس به طور معمولی بین یک الی دو هفته فرآیند کنترل طرح سپری و سپس به فرآیند تعیین ناظر ارجاع می‌شود. بنابراین در این زمینه سازمان نظام مهندسی چالشی ندارد.

وی گفت: زمان صدور پروانه ساخت در حال حاضر حدود شش ماهه اما قطعاً امکان کاهش فراینده ممکن است؛ البته سازمان نظام مهندسی در این زمینه پیشگام است.

کد خبر 6089644 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • مزایای بیمارستان سیار در موقعیت های بحرانی و اضطراری
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • سازمان تامین اجتماعی به حداقل تعهدات درمانی خود در خصوص بیمه شدگان در شوش و کرخه عمل کند
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • امداد خودرو جاده‌ای شبانه روزی همدان