Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با اشاره به اجرای قانون هوای پاک در استان گفت: برخی دستگاه‌های اجرایی در این زمینه کند حرکت می‌کنند که باید موردبازنگری و اصلاح قرار گیرد. ۰۶ آذر ۱۳۹۸ - ۰۹:۴۶ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، جلسه نظام‌مهندسی کشاورزی استان شامگاه سه‌شنبه با حضور شاهرخ رمضان نژاد رئیس نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور و به ریاست بهرام سرمست استاندار قم در سالن جلسات امام جواد(ع) استانداری برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم در این جلسه، با تأکید بر اینکه روی آوردن به کشت‌های متراکم و تغییر الگوی کشت در سطح کشور باید تسری پیدا کند، اظهار داشت: بحث بینان دانشی و مهارت داشتن کمک بسیاری به کاهش خطراتی که از عهده انسان خارج است، می‌کند.

مهرداد غضنفری ابراز کرد: نظام‌مهندسی کشاورزی و صنفی مجموعه‌ای است که علم و تجربه درهم‌آمیخته و در این بخش‌ها باید با استفاده از قوانین مشکلات را به حداقل برسانیم.

وی خاطرنشان کرد: گاهی در خصوص صدور مجوزها افراد به سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی مراجعه می‌کنند که با محدودیت‌هایی مواجه می‌شوند، باید این موضوع در استان یک رویه شود که به دلیل محدودیت‌ها یک موضوعی را نفی نکنیم.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری قم با اشاره به اجرای قانون هوای پاک در استان گفت: جلسات متعددی در این زمینه برگزارشده است، البته برخی دستگاه‌ها کند حرکت می‌کنند که باید موردبازنگری و اصلاح قرار گیرد.

همایش بزرگداشت روز هوای پاک در قم برگزار می‌شودبی‌توجهی دولت به لایحه هوای پاک/ تردد 6 هزار اتوبوس فرسوده در تهرانستاد برنامه‌ریزی گرامیداشت هفته ملی هوای پاک در خراسان جنوبی تشکیل شد

رئیس نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان قم در ادامه جلسه، از افتتاح 11 مرکز خدمات کشاورزی در استان با حضور رئیس نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور خبر داد و اظهار داشت: همچنین امروز افتتاح 5 مرکز مهارتی و آموزشی را در استان داشتیم.

عباس خرمی با اشاره به راه‌اندازی 40 شرکت مشاور فنی و پیمانکاری در استان طی 5 سال گذشته گفت: کارشناس بی‌کار آبی در بخش کشاورزی در استان قم نداریم.

وی در خصوص محصول سالم نیز گفت: تغییر الگوی کشت گلخانه‌ای یکی از کارهایی بوده که در سطح استان انجام شد، امسال در سال جدید با پیگیری‌های صورت گرفته احتمالاً بیش از 200هکتار زیر کشت گلخانه‌ای خواهد رفت.

خرمی با اشاره به بخش دام و طیور گفت: با برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته و پیگیری‌های انجام‌گرفته 654  فقره پروانه در سال جدید صادرشده است که درروند افزایش تولید بسیار تأثیرگذار خواهد بود.

رئیس نظام‌مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی استان قم با اشاره به افتتاح 5 مرکز مهارت‌آموزی در بخش‌های مختلف در سطح استان عنوان کرد: حدود 80 نفر بهره‌بردار فنی در سال گذشته آموزش داده‌ایم، همچنین صدور840 مورد گواهی آموزشی ازجمله اقدامات صورت گرفته بوده است.

وی با اشاره به اینکه هرروزه 8 کارخانه ازنظر کمی و کیفی از سوی سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی استان مورد ارزیابی و کنترل قرار می‌گیرد، افزود: کل طرح‌های کشاورزی استان در سال جاری حدود 130 مورد بوده است.

در پایان رئیس جهاد کشاورزی استان قم تعامل سازنده بین سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی کشور و استان را مورداشاره قرارداد و اظهار داشت: با سیاست‌های جدید سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی کشور، نوع نگاه به این بخش تخصصی‌شده است.

عباس پور میدانی با بیان اینکه به دنبال افزایش مهارت کارشناسان کشاورزی در استان هستیم، افزود: به دنبال آنیم که وظایف تصدی‌گری و فنی را به نظام‌مهندسی کشاورزی واگذار کنیم.

انتهای پیام/451/ش

R7854/P/S6,62/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۹۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی

حمزه شکیب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در گفت‌وگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه تعرفه حق‌الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی کشور، گفت: تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان سازمان نظام مهندسی از سال‌های اخیر تا هم‌اکنون هرساله با چالش همراه بوده که این موانع برخی از تبعات اجتماعی را در پی داشته است.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در ادامه تاکید کرد: البته در نظام فنی و اجرایی در خصوص نظام تعرفه چالشی وجود ندارد و مشکلی وجود ندارد و هرساله روال قانونی خود را طی می‌کند؛ البته قانون تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی از ۱۸ سال گذشته تاکنون تغییر نکرده که درخواست اصلاح و بازنگری این قوانین را به مراجع مربوطه ارجاع دادیم.

وی ادامه داد: موضوع دیگری که اجرای این روند را با چالش مواجه کرده عدم تطبیق فرمول محاسبه نرخ ساخت با نرخ حق‌الزحمه مهندسان است؛ زیرا حق الزحمه‌های مهندسان بر اساس هزینه ساخت محاسبه می‌شود که این نوع فرمول محاسبه هیچ تشابهی با هزینه ساخت واقعی مسکن ندارد و از دو سال گذشته (۱۴۰۱) درخواست به‌روزرسانی هزینه ساخت را پیشنهاد دادیم.

شکیب با اشاره به اینکه جلسات وزارت راه و شهرسازی برای رفع چالش‌های تعرفه حق‌الزحمه مهندسان بی‌نتیجه ماند، افزود: به وزارت راه و شهرسازی کشور برای رفع چالش‌های تکراری تعیین تعرفه برگزاری جلساتی را پیشنهاد دادیم که یک شورای تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان شکل گیرد؛ این جلسات در تیرماه سال گذشته (۱۴۰۱) برگزاری شد اما به دلیل عدم تشکیل جلسات در خود وزارت راه و شهرسازی، خروجی مطلوبی در پی نداشت، بنابراین این چالش‌ها بدون حل همچنان باقی است.

وزیر راه و شهرسازی پادرمیانی کند!

این مسؤول بیان اینکه تعیین تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نباید به دو عنوان ملی ساختمان وابسته باشد، تصریح کرد: قطعاً نباید از دو عنوان مقررات ملی ساختمان برای تعیین حق‌الزحمه مهندسان استفاده کرد؛ برای حل این مشکل انتظار می‌رود وزیر راه و شهرسازی شخصاً برای رفع این چالش‌ها پا در میانی کند و مسؤولیت اعلام میزان افزایش تعرفه‌ها را برعهده بگیرد؛ البته در این زمینه نیز درخواست داده شده و در حال بررسی است.

وی میزان افزایش نرخ حق‌الزحمه مهندسان (۱۴۰۳) را نامعلوم اعلام کرد و افزود: تا بدین لحظه نرخ مشخصی در این زمینه مشخص نشده اما انتظار می‌رود میزان تعرفه حق‌الزحمه مهندسان به اندازه افزایش ۴۰ درصدی سازمان نظام پزشکی یا برابر با افزایش ۳۵ درصدی حقوق کارگران باشد، البته ناگفته نماند اگر بر مبنای تعرفه ساخت مسکن باشد قاعدتاً باید افزایش ۱۰۰ درصدی شامل حال مهندسان شود.

شکیب درباره زمان ابلاغ میزان افزایش تعرفه حق‌الزحمه مهندسان، گفت: طبق قوانین باید تا آخر اسفندماه سال گذشته (۱۴۰۲) اعلام می‌شد اما به دلیل تأخیر نهایتاً تا یک‌شنبه (۹ اردیبهشت) حق‌الزحمه مهندسان ابلاغ خواهد شد.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در خصوص اینکه بعضاً زمان طولانی شدن فرآیند صدور پروانه ساختمان را به سازمان نظام ربط می‌دهند، خاطرنشان کرد: فرآیند صدور پروانه ساختمانی دارای چند بخش مجزا است، یک بخش آن طراحی است؛ پس‌از اتمام طرح نقشه، در سازمان نظام مهندسی استان بارگذاری می‌شود؛ سپس به طور معمولی بین یک الی دو هفته فرآیند کنترل طرح سپری و سپس به فرآیند تعیین ناظر ارجاع می‌شود. بنابراین در این زمینه سازمان نظام مهندسی چالشی ندارد.

وی گفت: زمان صدور پروانه ساخت در حال حاضر حدود شش ماهه اما قطعاً امکان کاهش فراینده ممکن است؛ البته سازمان نظام مهندسی در این زمینه پیشگام است.

کد خبر 6089644 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • بررسی نقض در اجرای قانون خرید تضمینی محصولات کشاورزی در مجلس
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • بیش از ۲۰۰۰ پروژه در شهرداری شیراز فعال است
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • لزوم جبران تأخیر ایجاد شده در اجرای سیاست‌های تامین اجتماعی
  • ضرورت جبران تأخیر در اجرای سیاست‌های کلی تأمین اجتماعی
  • مقررات‌زدایی در نزدیکی کارآفرین‌ها / قانون هست اجرای خیر
  • رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تنها ۲۰ حکم قانون هوای پاک اجرا شده است
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • اتمام حجت معاون قضایی دادگستری کرمان پیرامون اجرای مصوبات بلا اقدام و ترک فعل‌های مدیران