Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-27@18:35:49 GMT

محصولات کشاورزی متناسب با اقلیم قم باید تولید شود

تاریخ انتشار: ۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۰۸۷۰۳

محصولات کشاورزی متناسب با اقلیم قم باید تولید شود

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام سرمست شامگاه سه‌شنبه در جلسه نظام مهندسی کشاورزی استان قم که در سالن امام جواد(ع) استانداری قم و با حضور رئیس نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی کشور برگزار شد، اظهار داشت: با وجود اهمیتی که بخش کشاورزی دارد متأسفانه جایگاهی برای این بخش به طور مطلوبی تعریف نشده است و دولت هم در این بخش ورود خوبی نداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: از زنجیره تولید تا فروش سهم کشاورز که 9 ماه بر محصولات خود کار و تلاش داشته کجاست؟ باید بخش کشاورزی را باور کنیم لذا باید نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی به کشاورز و بخش کشاورزی ارزش افزوده‌ای داشته باشد.

انسجام سازنده بین تشکل‌های کشاورزی قم

استاندار قم افزود: انجمن‌ها و تشکل‌های مختلف کشاورزی وجود دارند و همه مدعی حمایت از کشاورزی هستند ولی باید بین تشکل‌های صنفی بخش کشاورزی انسجام و هم‌گرایی وجود داشته باشد.

وی با اشاره به مطلوب بودن فعالیت صنف‌ها و تشکل‌های مختلف کشاورزی در قم، بیان کرد: در قم با توجه این که سهم چندانی در بخش کشاورزی کشور ندارد خوشبختانه از تولیدکنندگان و تشکیلات صنفی مطلوبی برخوردار است و رابطه و تأمل سازنده‌ای بین این بخش در قم وجود دارد.

سرمست افزود: مشکل اصلی ما مهندسی کشاورزی است این که مهندسان ما یا کشاورز نیستند و یا مهندسان ما اصلاً کشاورزی نخوانند این همه مهندسان کشاورزی در کشور فارغ التحصیل می‌شوند اما از لحاظ مهارت آموزی مشکل دارند.

وی تأکید کرد: کشاورز ما سر مزرعه اعتقادی به علم کشاورزی ندارد و برعکس آن مهندسان ما علم کشاورزی دارند ولی در عمل مهارتی در این زمینه ندارند.

کد خبر 4782134

منبع: مهر

کلیدواژه: قم بهرام سرمست استانداری قم بوشهر هفته بسیج راهپیمایی بارش برف بسیج قیمت بنزین ایلام اصلاح قیمت حامل های انرژی بنزین گرگان قزوین شهرکرد خطبه های نماز جمعه بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۰۸۷۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی

به گفته مجتبی دهقان‌پور؛ استان فارس به دلیل اقلیم چهار فصل ظرفیت مناسبی برای توسعه گیاهان دارویی دارد و یکی از برنامه‌های سازمان جهاد کشاورزی توسعه صنایع تبدیلی در زمینه گیاهان دارویی است که می‌تواند به ارزش افزوده آن کمک کند.

او تصریح کرد: سطح ابلاغی برای طرح جهش تولید گیاهان دارویی در دیمزار‌های استان فارس حدود دو هزار هکتار بود که با اقدامات و برنامه ریزی‌های منسجم انجام شده، کشت گیاهان دارویی مانند خاکشیر، بابونه، آویشن و گل محمدی در اراضی دیم ۱۶ شهرستان مجری طرح افزایش چشمگیر یافت.

دهقان پور خاطر نشان کرد: شهرستان مرودشت با سه هزار و ۵۴۹ هکتار کشت دیم گیاهان دارویی در این حوزه پیشرو است و گیاه دارویی خاکشیر با سطحی بیش از چهار هزار و ۸۰۰ هکتار بیشترین سطح گیاه دارویی کشت دیم را در شهرستان‌های مجری طرح جهش تولید در دیمزار‌ها را به خود اختصاص داده است.

فارس پیشرو در تشکیل زنجیره ارزش محصولات کشاورزی 

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان فارس از کسب ۲۶ گواهی زنجیره ارزش محصولات کشاورزی در این استان خبر داد و گفت: اهمیت این گواهی در هویت دار کردن محصولات از لحاظ کیفیت و چگونگی فرایند تولید است و قابلیت‌های استان فارس را در حوزه زنجیره ارزش مشخص می‌کند.

دهقان پور در مراسم رونمایی از سامانه مدیریتی زنجیره تولید و تامین گیاهان دارویی، بیان کرد: در حال حاضر دو زنجیره ارزش گیاهان دارویی در این استان تشکیل شده که مفتخریم به عنوان استان پیشرو در این قضیه در نمایشگاه بین المللی اکسپو در استان تهران از این سامانه رونمایی کنیم.

به گفته او؛ هدف از راه اندازی این سامانه، پایش زنجیره ارزش گیاهان دارویی به موازات فعالیت‌های در حال انجام است به نحوی که تمامی عوامل پشتیبان در مقوله تولید، نگهداری و عرضه محصول به بازار، قابل رصد و نظارت هستند.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بهره گیری از این سامانه موجب افزایش دانش ما در حوزه گیاهان دارویی می‌شود، تصریح کرد: این سامانه متناسب با مخاطبین حوزه گیاهان دارویی، اقدام به اطلاع رسانی در زمینه‌های مختلف از جمله سرمایه گذاری، تولید و فرآوری محصولات می‌کند و در قالب‌های متنوع از قبیل اینفوگرافیک و پادکست گزارش فعالیت‌های انجام شده را نیز ارائه می‌دهد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • فارس رتبه اول کشور در کشت گیاهان دارویی
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • با شاهکار مهندسان ایرانی در سریلانکا آشنا شوید | آغاز تا انجام اومااویا
  • شاهکار مهندسان ایرانی در آسیا/ تعظیم سریلانکا به توان فنی ایران
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • جزئیات پروژه اوما اویا سریلانکا؛ شاهکار مهندسان ایرانی