Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، مهرداد غضنفری در جلسه سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی در سالن جلسات استانداری افزود: مساله محیط‌زیست در صدر تمام برنامه‌های توسعه‌ای استان قرار داشته و هیچ طرح کلان و بزرگ اقتصادی و صنعتی بدون پیوست‌های محیط زیستی امکان استقرار در قم را نخواهد داشت.

وی عنوان کرد: دستگاه‌های اجرایی استان حق هیچ‌گونه صدور مجوز جدیدی را به واحدهای آلاینده ندارند، درصورتی‌که سازمان محیط ‌زیست تا 15 روز نظر خود را درباره واحدهای آلاینده ارائه ندهد، امکان ورود استان در آن برای تصمیم‌گیری ممکن می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: محیط ‌زیست در برخورد با واحدهای آلاینده‌ منفعلانه برخورد نکند اما ملاحظات و اولویت‌های استان را نیز در برخورد و صدور مجوز واحدهای صنعتی در نظر بگیرد.

غضنفری اضافه کرد: در برخورد با واحدهای آلاینده زمان‌بندی مشخصی به واحدها برای اصلاح فرآیند اختصاص پیداکرده و تلاش می‌شود از تعطیلی آن‌ها خودداری شود.

معاون استاندار قم در بخش دیگری از سخنان خود ادامه داد: اگر نگاه‌های مدیران در مساله توسعه استان نزدیک‌تر شود بسیاری از مشکلات کنونی در رابطه با اقتصاد و توسعه پایدار از بین می‌رود.

غضنفری با بیان الزامات توسعه پایدار عنوان کرد: در مبحث توسعه پایدار استان باید به تمام جنبه‌های مختلف توسعه به‌صورت متوازن توجه شود، نباید به بهای توجه زیاد به یک بخش به بخش‌های دیگر آسیب برسد.

وی ادامه افزود: هیچ‌گونه مشکلی ازنظر تامین منابع مالی در قم وجود ندارد، برای ارائه تسهیلات کشاورزی و روستایی باید جهاد کشاورزی استان پیش‌قدم شود.

وی در ادامه با اشاره به بخشی از مشکلات سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی قم تاکید کرد: مشکلات این سازمان از راه‌های مختلف قابل‌پیگیری است اما مشکلات باید به‌صورت دسته‌بندی و اولویت‌بندی دنبال شود.

غضنفری گفت: برای رفع بیکاری فارغ‌التحصیلان بخش نظام‌مهندسی کشاورزی در ابتدا جهاد کشاورزی باید وارد عرصه شده و سپس به دنبال رایزنی با دستگاه‌های دیگر برای ایجاد اشتغال برای فارغ‌التحصیلان این بخش باشد.

وی اهمیت نظام‌مهندسی را مورد توجه قرار داد و عنوان کرد: اهمیت نظام‌مهندسی در امنیت غذایی و تامین غذای سالم بسیار ویژه است.

وی همچنین بیان کرد: زمینه‌های فراوانی برای اشتغال در استان وجود داشته که ارائه منابع مالی برای آن‌ها نیازمند ارائه طرح‌های توجیه‌پذیر است.

وی در ادامه آب را مهم‌ترین محور فعالیت‌های کشاورزی دانست و تصریح کرد: امکان هیچ‌گونه واگذاری عرصه برای فعالیت‌های کشاورزی بدون تامین منابع آبی وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ایجاد اشتغال بیکاری قم کشاورزی منابع مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۲۷۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان

ایسنا/خوزستان توسط شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در سال گذشته ۲۰ نیاز فن‌آورانه واحدهای صنعتی استان مورد شناسایی قرار گرفتند و مستندسازی شدند.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در گفت و گو با ایسنا با اشاره به رسالت فن‌بازار منطقه‌ای که به مثابه بازوی صنایع و واحدهای صنعتی و تولیدی عمل می‌کند، اظهار کرد: فن بازار برای مبادلات و بهم‌رسانی سیستم «عرضه» و «تقاضا» در حوزه فناوری و محصولات پیشرفته نقش کلیدی و اساسی ایفا می‌کند.

علی مهدی پور افزود: شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان با بهره‌مندی از مشاوران توانمند حوزه توسعه فناوری به منظور پایش واحدهای صنعتی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه بنگاه‌های صنعتی را در دستور کار قرار داد.

وی اضافه کرد: در همین راستا با تشکیل سلسله جلسات منظم جهت تدوین دانش فنی برای رفع نیازها، برنامه‌ریزی و پیگیری‌های مربوطه انجام شده است.

مهدی پور ادامه داد: در جلسات برگزار شده روش‌ها و سیستم‌های شبکه‌سازی، شناسایی و مستندسازی نیازهای فناورانه مورد ارزیابی قرار گرفتند و برای رفع آن‌ها اقدامات موثری صورت پذیرفت و نتایج مطلوبی حاصل شد.

مدیر عامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان به توان فناوران و شرکت‌های دانش‌بنیان اشاره کرد و گفت: در سال ۱۴۰۲ با تمام توان و همکاری مشاوران ۲۰ نیاز فناورانه شناسایی و مستندسازی شد و رفع پنج نیاز نیز صورت گرفت.

وی اظهار کرد: فرآیند شناسایی و رفع این نیازهای فناورانه در بستر سامانه سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران (درگاه خدمات الکترونیکservice) انجام شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات مهندسی
  • کمبود برق مانع توسعه اقتصادی تیران شده است
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • شناسایی و مستندسازی ۲۰ نیاز فناورانه واحدهای صنعتی در خوزستان
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی
  • تأکید شهرداری بوکان بر استمرار طرح‌های عمرانی و توسعه فضای‌سبز
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • مقاومت ترموود در برابر آتش یک ویژگی مهم این چوب صنعتی است