Web Analytics Made Easy - Statcounter

   به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم؛عباس خرمی رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان قم عصر امروز در جلسه سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به تشکیل سازمان نظام‌مهندسی استان قم در سال ۸۰ گفت: دو هزار و ۵۰۰ نفر عضو سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی استان قم هستند که ۳۰ درصد آن را خواهران و ۷۰ درصد را برادران تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی استان قم با اشاره به صدور مجوز‌های دام، طیور، شیلات و دیگر بخش‌های کشاورزی توسط سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی بیان کرد: یکی از سیاست‌هایی که در مجموعه جهاد کشاورزی دنبال می‌کنیم این بوده که سیستم اتوماتیک رواج پیدا کند که از هزینه‌ها کاسته شود.

خرمی با بیان اینکه تغییر الگوی کشت نیز از دیگر برنامه‌های جهاد کشاورزی بوده است ابراز کرد: کشت متراکم و گلخانه‌ای از سیاست‌هایی بوده که سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی برای آن مجوز صادر می‌کند.

وی با تأکید بر ثبت ۱۹۰ مورد تمدید مجوز دام و موارد دیگر اشاره کرد: ۱۲ مرکز خدمات کشاورزی در استان وجود داشته و کار‌هایی که این مراکز دولتی انجام می‌دهند به‌تدریج به بخش‌های غیردولتی واگذار خواهند شد.

وی با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن استفاده بهینه از آب‌وخاک در استان یادآورشد: ۲۰۰ هکتار گلخانه در سطح استان قم وجود داشته که در حال حاضر ۱۲۰ هکتار گلخانه وجود دارد و ۸۰ هکتار دیگر آن نیز در آینده نزدیک اضافه خواهد شد.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی استان قم با بیان اینکه یکی از سیاست‌های سازمان تأمین غذای سالم و کاهش مصرف سموم بوده است بیان کرد: نظارت بر کارخانجات خوراک دام از دیگر برنامه‌های این سازمان بوده و ۲۰ کارخانه غیرمجاز در استان وجود داشته که تحت کنترل قرار ندارند.

وی  بیان کرد:قارچ خوراکی در استان دو هزار و۱۲۰ تن تولید می‌شود،همچنین حدود ۴۴ واحد سم فروشی در استان قم وجود دارد.

خرمی با اشاره به مسئله آموزش به عنوان ارکان اصلی عنوان کرد: ظرف چند سال اخیر سه هزار و ۷۰۰ کلاس در ۳۳ عنوان برگزار شده است و آموزش کارورزی برای دانشجویان و دستگاه‌هایی مانند فضای سبز شهرداری در دستور کار قرار گرفته و از کارگر تا کارشناس از این آموزش‌ها بهره‌مند می‌شوند.

رئیس سازمان نظام مهندسی کشاورزی استان قم با بیان اینکه در سال گذشته ۱۵۰ فعالیت ساخت‌وساز روستایی را داشته‌ایم، عنوان کرد: طرح امور اراضی از سال گذشته واگذارشده که ۱۴ شرکت مستقر در بخش‌ها وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه عدم واگذاری کار‌ها و رعایت نکردن قانون هوای پاک نیز از دیگر مشکلات سازمان نظام مهندسی کشاورزی بوده خاطرنشان کرد: رتبه‌بندی اعضای حقیقی و حقوقی نیز انجام‌شده و در حال حاضر ۳۰۰ مورد کارشناس در سازمان نظام مهندسی کشاورزی در حال فعالیت هستند.

خرمی تصریح کرد: ۲ هزار و ۴۸۰ نفر عضو سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی استان هستند که از این تعداد ۳۰۰ مورد به طور رسمی مشغول به‌کار هستند و حدود ۵۰ درصد از آن‌ها نیز بیکار هستند.

انتهای پیام/ح

۲۰ کارخانه غیرمجاز خوراک دام در قم وجود دارد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محصولات کشاورزی وزارت جهادکشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۷۱۴۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد

به گزارش خبرنگار مهر، حمزه شکیب رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در اولین رویداد ملی جایزه معماری شیخ بهایی با اشاره بر تعیین تعرفه نظام مهندسی ساختمان، گفت: طی سال‌های اخیر با برای تعیین تعرفه نظام مهندسی ساختمان با چالش مواجه بودیم و سال‌های گذشته مشکلات متعددی که تبعات اجتماعی در این زمینه در پی آن وجود داشت.

رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان کشور در ادامه تاکید کرد: همچنین از سوی دیگر در نظام فنی و اجرایی در زمینه نظام تعرفه گذاری مشکلی وجود نداشت که سال‌های متعددی این موضوع قانونی خود را دنبال می‌کند.

وی با اشاره به چالش‌های موجود در راستای تعیین حق‌الزحمه «مهندسان سازمان نظام مهندسی»، عنوان کرد: هرساله این دغدغه در بین جامعه مهندسان وجود داشته که به دلیل وجود قوانین و مقررات ملی ساختمان است و از سوی دیگر مبحث روش تعیین تعرفه چالش برانگیز و از ۱۸ سال گذشته تاکنون این مقررات بازنگری نشده است.

شکیب با بیان اینکه تعرفه حق‌الزحمه مهندسان براساس هزینه ساخت تعیین می‌شود، تصریح کرد: فرمول محاسبه تعرفه حق‌الزحمه هیچ تطابقی با هزینه ساخت واقعی ندارد؛ برهمین اساس از سال (۱۴۰۱) درخواست بروزرسانی نرخ تعرفه را به سازمان مربوطه ارجاع دادیم.

وی در خصوص میزان مبلغ افزایش حق‌الزحمه مهندسان در سال‌جاری، گفت: تا بدین لحظه رقم دقیقی در این زمینه مشخص نشده و باید تعرفه مهندسان به اندازه تعرفه سازمان نظام پزشکی ۴۰ درصد یا برابر با افزایش حقوق کارگران به میزان ۳۵ درصد لحاظ شود. البته ناگفته نماند بر مبنای هزینه ساخت باید ۱۰۰ درصد افزایش پیدا کند.

این مسؤول عنوان کرد: براساس شرایط فعلی کشور، جامعه مهندسی توقع دارد تا میزان افزایش نرخ حق‌الزحمه طبق نظام پزشکی یا معادل رشد حقوق کارگران باشد.

رونق ساخت ساختمان با معماری‌های با شکوه در کشور

همچنین در ادامه این رویداد، علی کریمی آنچه رئیس سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران، گفت: در دهه‌های اخیر ارمغان خلاقیت معماران دور از دسترس قرار گرفته و جلوه آفرینش ساخت و ساز به چشم نمی‌رسد؛ ایران نیاز دارد تا مجدد ساختمان‌های با شکوه مانند ساختمان‌های قدیمی ساخته شود.

رئیس سازمان نظام مهندسی استان تهران در ادامه تاکید کرد: معماران باید از چهارچوب قوانین تکراری ساخت ساختمان‌های مکعبی و مستطیلی خارج شوند تا از گونه‌های نوین ساخت و ساز بهره‌مند شوند.

این مسؤول عنوان کرد: یکی از دلایل عمده که موجب دامن زدن به این موضوع می‌شود، حق‌الزحمه است. نظام تعرفه گذاری مسیر خلاقیت و شکوفایی معماران را منحرف کرده و قانون‌گذار باید قانون تعرفه گذاری را تعلیق کند و این اتفاق نیازمند مطالبه جمعی فعالان این صنعت است.

کریمی آنچه در پایان خاطر نشان کرد: ساخت ملک‌های خوش طرح نیازمند سرمایه بوده؛ قطعاً با قیمت‌گذاری‌های دستوری موج خلاقیت معماران شکوفایی نخواهد داشت.

کد خبر 6088762 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • مسمومیت ۱۰ نفر بر اثر مصرف قارچ سمی در کردستان
  • مسمومیت ۱۰ کردستانی بر اثر مصرف قارچ سمی
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود