Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-04-28@15:52:45 GMT

۲۰ کارخانه غیرمجاز خوراک دام در قم وجود دارد

تاریخ انتشار: ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۶۶۶۶۱۰

۲۰ کارخانه غیرمجاز خوراک دام در قم وجود دارد

رئیس سازمان نظام‌ مهندسی کشاورزی استان قم گفت: نظارت بر کارخانجات خوراک دام از برنامه‌های این سازمان بوده و ۲۰ کارخانه غیرمجاز در استان وجود داشته که تحت کنترل قرار ندارند. ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۲۱:۰۸ استانها قم نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، عباس خرمی عصر امروز در جلسه سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی استان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به تشکیل سازمان نظام‌مهندسی استان قم در سال 80 اظهار داشت: دو هزار و 500 نفر عضو سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی استان قم هستند که 30 درصد آن را خواهران و 70 درصد را برادران تشکیل می‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی استان قم با اشاره به صدور مجوزهای دام، طیور، شیلات و دیگر بخش‌های کشاورزی توسط سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی عنوان کرد: یکی از سیاست‌هایی که در مجموعه جهاد کشاورزی دنبال می‌کنیم این بوده که سیستم اتوماتیک رواج پیدا کند که از هزینه‌ها کاسته شود.

وضعیت آلایندگی‌های صنعتی استان قم نیاز به اصلاح داردزمین به فارغ‌التحصیلان رشته کشاورزی در قم واگذار می‌شودسلفچگان کانون آلایندگی در استان قم است

وی با تأکید بر ثبت 190 مورد تمدید مجوز دام و موارد دیگر ابراز کرد: 12 مرکز خدمات کشاورزی در استان وجود داشته و کارهایی که این مراکز دولتی انجام می‌دهند به‌تدریج به بخش‌های غیردولتی واگذار خواهند شد.

خرمی با بیان اینکه تغییر الگوی کشت نیز از دیگر برنامه‌های جهاد کشاورزی بوده است ابراز کرد: کشت متراکم و گلخانه‌ای از سیاست‌هایی بوده که سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی برای آن مجوز صادر می‌کند.

وی با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن استفاده بهینه از آب‌وخاک در استان خاطرنشان کرد: 200 هکتار گلخانه در سطح استان قم وجود داشته که در حال حاضر 120 هکتار گلخانه وجود دارد و 80 هکتار دیگر آن نیز در آینده نزدیک اضافه خواهد شد.

رئیس سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی استان قم با بیان اینکه یکی از سیاست‌های سازمان تأمین غذای سالم و کاهش مصرف سموم بوده است ابراز کرد: نظارت بر کارخانجات خوراک دام از دیگر برنامه‌های این سازمان بوده و 20 کارخانه غیرمجاز در استان وجود داشته که تحت کنترل قرار ندارند.

وی ابراز کرد: قارچ خوراکی در استان دو هزار و 120 تن تولید می‌شود، همچنین حدود 44 واحد سم فروشی در استان قم وجود دارد.

خرمی با اشاره به مسئله آموزش به عنوان ارکان اصلی تصریح کرد: ظرف چند سال اخیر سه هزار و 700 کلاس در 33 عنوان برگزار شده است و آموزش کارورزی برای دانشجویان و دستگاه‌هایی مانند فضای سبز شهرداری در دستور کار قرار گرفته و از کارگر تا کارشناس از این آموزش‌ها بهره‌مند می‌شوند.

رئیس سازمان نظام‌ مهندسی کشاورزی استان قم با بیان اینکه در سال گذشته 150 فعالیت ساخت‌وساز روستایی را داشته‌ایم، عنوان کرد: طرح امور اراضی از سال گذشته واگذارشده که 14 شرکت مستقر در بخش‌ها وجود دارد.

وی با تأکید بر اینکه عدم واگذاری کارها و رعایت نکردن قانون هوای پاک نیز از دیگر مشکلات سازمان نظام‌ مهندسی کشاورزی بوده خاطرنشان کرد: رتبه‌بندی اعضای حقیقی و حقوقی نیز انجام‌شده و در حال حاضر 300 مورد کارشناس در سازمان نظام‌ مهندسی کشاورزی در حال فعالیت هستند.

خرمی تصریح کرد: 2 هزار و 480 نفر عضو سازمان نظام‌مهندسی کشاورزی استان هستند که از این تعداد 300 مورد به طور رسمی مشغول به‌کار هستند و حدود 50 درصد از آن‌ها نیز بیکار هستند.

انتهای پیام/ح

R7854/P/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۶۶۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور

مدیر کل بهبود تغذیه و جایگاه امور دام وزارت جهاد کشاورزی گفت: در کشور ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، سیداحمدرضا سید علیان در حاشیه بازدید از شرکت دامداران نیشابور در جمع خبرنگاران اظهارداشت: به جای کلمه ضایعات بخش کشاورزی بهتر است از کلمه بقایا و پسماندهای این بخش استفاده کنیم و این بقایای بخش کشاورزی وحتی خانگی می‌تواند در کارخانجاتی تبدیل به خوراک دام شوند.

وی ادامه داد: پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است و اکنون جنگ علوفه بصورت نرم در کنار جنگ آب شروع شده و کشت گیاهان کم آب طلب مانند سورگوم بجای ذرت علوفه ای اهمیتی بالاتر از بقایا و بازماندهای این بخش دارد.

سید علیان بیان کرد: در کشور 8 سایت تبدیل بقایا به خوراک دام وجود دارد که مجموعه نیشابور تنها کارخانه شرق کشور است.

علی مبارکی، معاون سازمان ومدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز در این بازدید اظهارداشت: شهرستان نیشابور از شهرستان های پیشرو در زمینه دام در استان است.

وی ضمن تقدیر از خدمات ارزنده تشکل های بخش دامی شهرستان ادامه داد : این شهرستان با بیش از 61 هزار راس دام سنگین و تولید شیری حدود 26 هزار تن در سال در استان در رتبه اول و در تولید گوشت با 7 هزار و500 تن در سال، رتبه دوم استانی را دارد.

مبارکی با تاکید این نکته که یکی از عوامل محدود کننده توسعه بخش کشاورزی تولید نهاده است؛ بیان کرد: در بخش کشاورزی بیش از 30 درصد بقایا داریم و قسمت عمده آن یا سوزانده و یا به دور ریخته می شود که باعث ایجاد مشکلات زیست محیطی نیز می شود و از طرفی نیاز شدید به واردات نهاده های خام دامی از خارج کشور داریم، لذا لازم است در خصوص صدور مجوزها وتسهیلات لازم جهت بازگرداندن این پسماندها به چرخه خوراک دام که منجر به کاهش قیمت آن وتامین امنیت غذایی می شود اقدام عاجل صورت پذیرد.

احمد داوطلب زرقی، مدیر امور دام سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی نیز ضمن تاکید برایجاد زنجیره تولید شیر توسط دامداری های صنعتی گفت: با توجه به ظرفیت های تعاونی دامداران نیشابور در بخش تولید شیر به منظور خدمات دهی بهتر به گاوداران، تکمیل زنجیره شیر این تعاونی با سرمایه گذاری در حوزه لبنیات می تواند قدم موثری برای اعضای تعاونی و دامداران شهرستان باشد.

وی افزود: برخی مشکلات پیش روی گاوداران صنعتی و سنتی استان در خصوص سامانه بازارگاه نیز امروز در حضور مدیرکل تغذیه وزارت جهاد کشاورزی بیان شد.

انتهای پیام/282/.

دیگر خبرها

  • لزوم استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • استفاده ازضایعات بخش کشاورزی در کارخانجات تبدیل خوراک دام
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • از کاهش زمان و فرآیند پروانه ساختمانی تا پیشتازی شیراز به لحاظ ارائه خدمات فنی و مهندسی
  • نرخ ساخت منطقی نیست/ ابلاغ تعرفه حق‌الزحمه مهندسان نظام مهندسی
  • فعالیت ۸ سایت تبدیل بقایای کشاورزی به خوراک دام در کشور
  • رایزنی با محیط زیست برای فعالیت کارخانه آسفالت در شرق تهران
  • تعیین حق‌الزحمه مهندسان اوایل هفته آینده ابلاغ خواهد شد
  • صدور پروانه‌های ساختمانی ظرف مدت ۶ماه انجام می‌شود
  • میزان افزایش حق‌الزحمه مهندسان هفته آینده اعلام می‌شود