Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اجرایی رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: برای دور ماندن از آسیب‌های دولتی بودن، باید هر چه سریع‌تر نظام نظارت و ارزشیابی را در مجموعه سازمان کشاورزی ایجاد کرده و با نظارت پی‌درپی و نظام‌مند در جهت اصلاح کاستی‌ها حرکت کنیم. ۰۸ اسفند ۱۳۹۶ - ۱۳:۳۴ استانها قم نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، غلامرضا نوری در مراسم بزرگداشت روز مهندس که در سالن امام جواد استانداری برگزار شد، با اشاره به دستاوردهای استان قم در بخش کشاورزی اظهار داشت: اجرای طرح تغییر الگوی کشت از استان قم نشان‌دهنده توانایی‌های علمی و مدیریت استان قم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی داشتن نگاه مهندسی در همه عرصه‌ها را عامل پیشرفت معرفی کرد و افزود: بررسی مسائل و مشکلات با نگاهی مهندسی  بسیاری از مشکلات جاری در کشور را حل کرده و می‌تواند آسیب‌های روزمره موجود در جامعه را درمان و در بسیاری جهات از آن پیشگیری کند.

 معاون اجرایی رئیس مجلس شورای اسلامی  توجه به کشاورز را تنها عامل سامان یابی کشاورزی در کشور معرفی کرد و گفت: کشاورز محور بودن عامل مهمی در توسعه کشاورزی در کشور بوده و باید به این باور برسیم که 4 میلیون بهره‌بردار کشاورز محور اصلی در صنعت کشاورزی به‌حساب می‌آیند.

وی خاطرنشان کرد: کشاورزی سنتی ما اندوخته و دانش ذهنی باارزشی داشته که باید در کنار علوم و دانش نوین کشاورزی قرار بگیرد تا بتوانیم به بازدهی خوبی در این حوزه دست پیدا کنیم و این دو اطلاعات در کنار هم می‌تواند سرعت توسعه را افزایش دهد.

نوری به لزوم تشکیل یک نظام نظارتی در حوزه نظام‌مهندسی کشاورزی تأکید کرد و افزود: برای رسیدن به بهره‌برداری بیشتر و دور ماندن از آسیب‌های دولتی بودن، باید هر چه سریع‌تر نظام نظارت و ارزشیابی را در مجموعه سازمان کشاورزی  ایجاد کرده و با نظارت پی‌درپی و نظام‌مند در جهت اصلاح کاستی‌ها حرکت کنیم.

وی واگذاری امور به مردم را برای از بین رفتن امر تصدی‌گری دولتی لازم دانست و تصریح کرد: خوشبختانه استان قم در حوزه واگذاری امور در حوزه کشاورزی به مردم بسیار قوی عمل کرده و ما امروز شاهد دستاوردهای بسیاری در این بخش هستیم و باید به این حرکت مثبت سرعت بیشتری داده شود.

نماینده مجلس شورای اسلامی ابراز کرد: رتبه‌بندی شرکت‌ها در نظام‌مهندسی کشاورزی باید موردتوجه بیشتری قرار گیرد تا بتوانیم تشکیلاتی قوی هم ازنظر عملکرد و هم ازنظر نظارت و قوانین را در کشور داشته باشیم.

انتهای پیام/م

R7854/P1486/S6,62/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۴۲۷۹۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده

مشاور وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، گفت: اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در اتحادیه اروپا تدوین نشده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از نیشابور، مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح پرورش حلزون آچاتینا در دانشکده کشاورزی شهرستان نیشابور گفت: طبق ضوابط سازمان دامپزشکی باید تمام دستورالعمل‌هایی که در ایران به‌کار گرفته می‌شود، معادل آن در اتحادیه اروپا نیز تدوین شود، اما متاسفانه دستورالعمل و استاندارد پرورش حلزون هنوز در این اتحادیه تدوین نشده است.

وی افزود: کسانی‌که وارد اینگونه مشاغل می‌شوند لازم است این نکته را در نظر بگیرند که اگر زمانی این شغل را ترک کردند، این موجودات را به حال خود در طبیعت رها نکنند.

احمد همت آبادی، رئیس انجمن ملی بیولوژیک کشور نیز گفت: در کشور حدود 50 واحد انسکتاریوم مشغول فعالیت و تولید حشرات مفید هستند و این مجموعه نیز در قالب شرکت فن‌آور از سال 97 مشغول به کار روی این نوع حلزون است.

وی ادامه داد: در صورت اخذ مجوزهای لازم و به ثبت رساندن کلاژن این صنعت، حداقل 200 نفر از زنان روستایی این شهرستان در بستر مشاغل خرد مشغول به کار می شوند و چرخه اقتصادی سالمی نیز ایجاد خواهد شد.

فعالیت 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر 

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی نیشابور نیز گفت: با وجود اینکه شهرستان نیشابور یک شهر صنعتی است اما مزیت اول آن کشاورزی است و بیشتر صنایع آن هم وابسته به محصولات کشاورزی است.

علی مبارکی افزود: در این شهرستان حدود 40 هزار زن روستایی فعالیت می‌کنند و دارای 13 صندوق اعتبارات خرد زنان روستایی و 120 تسهیلگر خانم هستیم.

وی یادآور شد: در بیشتر محصولات مزیت دار مانند سبزی و صیفی با برنامه ریزی‌های مدیریت هماهنگی ترویج استان و اداره آموزش و ترویج شهرستان و با کمک تسهیلگران، دوره های آموزشی برای توانمندسازی زنان روستایی برگزار می‌کنیم.

این مقام مسئول کمبود اعتبارات و تسهیلات مشاغل خانگی برای ایجاد شغل در بین این قشر زحمت کش را از کاستی‌های این حوزه برشمرد.

انتهای پیام/282

دیگر خبرها

  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • تدوین آئین‌نامه تاسیس و اداره موزه‌های دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی و پژوهشی کشور
  • وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی: می‌خواهیم فیلم با کیفیت درباره «اقبال لاهوری» بسازیم
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • کیفیت‌سنجی بیش از ۳۵ هزار تُن انواع کود وارده به استان گلستان
  • تعدد مراکز نظارتی در وزارت علوم مطلوب نیست
  • لزوم ایجاد فضا‌های آموزشی و تربیتی در آموزش و پرورش
  • استاندارد پرورش حلزون هنوز تدوین نشده
  • پرورش حلزون با احتیاط؛ استاندارد این صنعت هنوز تدوین نشده
  • تشدید گشت‌های نظارتی بر بازار شهرستان دهلران